Strand akupunktur

Strand-akupunktur kan nu tilbyde behandlinger hos Mårslet Fysioterapi

Jeg er i øjeblikket i gang med uddannelsen som Master akupunktør ved John Boel.

Som Master akupunktør arbejdes der med en blanding af moderne og traditionel kinesisk akupunktur. Denne synergi mellem de 2 behandlingsmetoder har vist sig at være særdeles effektiv overfor rigtig mange problematikker.

Den behandling jeg primært kan tilbyde, vil være smertelindring akut og kronisk . Eksempelvis: frossen skulder, migræne, ischias, gigtsmerter, tennisalbue, diskusprolaps, hælspore og akutte skader. Desuden kan akupunktur have god effekt på fertilitetsproblemer.

Så tag meget gerne kontakt for at høre om din problematik er noget jeg mener jeg kan afhjælpe.

Kontaktformular på www.strand-akupunktur.dk

e-mail: kontakt@strand-akupunktur.dk

tlf. 22123365

Mvh

Jakob Strand