Om os

Klinikken er en moderne fysioterapi med up to date behandlingsfaciliteter samt tilhørende træningssal.
Vi er 5 fysioterapeuter på klinikken, og vi har alle flere års erfaring indenfor fysioterapi. Vi efteruddanner os løbende, så vi altid har den sidste nye viden omkring fysioterapi.

Der kan være ændrede åbningstider i forbindelse med ferier, sygdom og kursusaktivitet. Hvis du træner på ydertidspunkter, dvs. før kl. 08.00 eller efter kl.16.00 og vil være helt sikker på om vi har åbent, bedes du henvende dig til Mårslet Fysioterapi på 8629 7889.
Vi holder stadig åbent - for alle der har brug for fysioterapi! Både for jer som er vant til at komme i klinikken, jer som aldrig har været her før og jer som har brug for fysioterapi i hjemmet!

Mårslet Fysioterapi er centralt placeret i Mårslet, på Butikstorvet ved siden lægehuset i Mårslet.
Mårslet Fysioterapi er en moderne Fysioterapi og tilbyder behandling i lukkede behandlingsrum, holdtræningsfaciliteter samt fysioterapi efter de sidste nye kliniske retningslinier.

Klinikken har overenskomst med sygesikringen, hvilket betyder du kan få behandling med tilskud fra Sygesikringen.
Adgangsforholdene til klinikken er gode, og du kan nemt komme til i kørestol. Vi har desuden mulighed for at tilbyde hjemmebehandling. Fysioterapeuterne på klinikken tilbyder en bred vifte af behandlingstilbud som SuperSole, Kæbeledsbehandling, Akupunktur, Kinesiotape og Fascial Manipulation (bindevævsbehandling).

Træningscenter

I vores træningscenter kan du træne kondition, muskelstyrke og koordination/balance. Alle elementer er vigtige i den almene styrketræning.
Træningscenteret er åbent for alle. Det kræver ingen henvisning fra egen læge for at træne i centeret.
Alle der træner i centeret har fået et individuelt træningsprogram lavet i samarbejde mellem fysioterapeuten og dig - dette for at sikre, at du træner rigtigt.